.

BASIN ACIKLAMALARIMIZ
  Ziyaretci defteri
  Linkler
  CEVİZDERE SAVAŞ ANILARI (videolar)
BASIN ACIKLAMALARIMIZ

Derneğimiz, Tavşanlı Belediye Pasajı No;59'da çalışmalarına devam etmektedir.

ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEĞİ

BASIN AÇIKLAMASI

Son zamanlarda meydana gelen terör olaylarından dolayı CEVİZDERE ŞEHİTLER DERNEĞİ olarak bu vatan hainlerini lanetliyoruz. Terör, çağımızda insanlığın en büyük ayıbıdır. Terörün dini, dili, ırkı ve milleti yoktur. Terör suçu insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur.

Vatan için şehit olan, şehitlerimiz hayatlarının baharında tomurcuk gül iken toprağa verildiler. Bir fidan gibi kırılıp düşürüldüler. Bu toprağın her karışı, her santimetre karesi şehit kanıyla sulanmıştır. Şehitlerimizin sayesinde canımızı malımızı koruduk. Kimseye verebilecek bir karış toprağımız yoktur. Acımız büyük, üzüntümüz büyük. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin pençesi içerisinde inşallah bu hain örgütler sonlarını kendileri hazırlayacak ve döktükleri o asil kanlar içerisinde boğulacaklar. Ama şehit anaları ağlamasınlar, şehit çocukları ağlamasınlar. Şehitlerimiz, terör örgütü gibi, bir hiç uğruna canlarını vermediler.

Terör Dünya’da insanlığın baş düşmanıdır. Bu mihraklar, gencecik evlatlarımızı katletmekle kalmıyor, sözde savunmaya çalıştıkları insanların demokratik haklarının sağlanması ve yaşadıkları bölgelerin kalkınma çalışmalarını da kendi elleriyle engelliyorlar. İşte bu nedenle bölücü terör örgütü, Kürt kökenli vatandaşlarımızın en büyük düşmanıdır.

Dernek olarak son zamanlarda bize destek veren ve derneğimize fahri olarak da olsa üye olan insanlarımıza teşekkür ederiz. Derneğimiz son zamanlarda, fahri üyelerle, üye sayısı yaklaşık 3 katına (266) çıkmıştır. Bu nedenle, yer problemimiz de bulunmaktadır. İsteğimiz, bize, yani şehit ve gazi ailelerimizin bir araya gelebileceği geniş bir dernek odasına-binasına sahip olmaktır. Bize destek veren herkese ve özellikle basınımıza, katılmalarından dolayı teşekkür ederiz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cevizdere Şehitler Gaziler Araştırma ve Tanıtım Derneği tarafından temin edilen bayrak direkleri kurtuluş savaşı yıllarında Emet ilçesine bağlı; Sülye Eseler ve Işıklar köyünde şehit edilen Yiğit Murat, Koçların İbrahim, Bayramların Fatma ve Ramazan' ın mezarlarının başlarına dernek tarafından temin edilen bayraklar dikilecektir. Bayrak direkleri Köy muhtarlarına, Dernek Başkanı Adem Öztürk tarafından teslim edilmiştir.

Dernek başkanı Adem Öztürk " Milli mücadele yıllarındaki şehitlerimiz için bayrak direklerinin dikilmesinde Şifaen Günlüce Belediye Başkanı'ndan yardım istemiştik ancak personel yokluğundan yardımcı olunamayacağı söylenmiş, biz de köy halkına bu direkleri teslim ettik." dedi.
         Direkler' in EÜAŞ tarafından karşılanmasından dolayı bu duyarlılıklarından dernek başkanı Adem Öztürk kendilerine teşekkür etti.

Derneğimizin
üyelik Aidat Ücreti
Sadece
1 tl'dir.

üyelik işlemleri için
lütfen
kütahya tavşanlı
belediye pasajı
altındaki şubemize
ulaşınız.

Dernek Yönetimi

» Bu sitemizi ziyaretiniz

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol